Neem contact op met Boots Haelen

Advies op maat over uw badkamer renovatie of inspiratie op doen in de prachtige showroom? Neem contact op met Boots Haelen. Wij geven een persoonlijk advies en helpen u graag verder.
Bel 0475-593096 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Contactgegevens

Adres
Peter Schreursweg 46
6081 NX Haelen
Telefoon
0475-593096
E-mail
info@bootshaelen.nl
Routebeschrijving

Openingstijden

Kantoor:
maandag t/m vrijdag: van 8.00 tot 17.00 uur
Showroom:
maandag t/m vrijdag: tijdelijk op alleen op afspraak

Review

Privacy Statement

Via de website van Boots Haelen BV (hierna te noemen 'aanbieder') worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Aanbieder acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Aanbieder is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens
Door onze website te bezoeken, klant te worden, of reacties te sturen naar ons bedrijf kan het zijn dat u gegevens bij ons achterlaat. Dat kunnen persoonsgegevens zijn, maar ook gegevens over uw gedrag op de website (website tracking).

Verstrekking aan derden
Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden zonder uw toestemming.

Op onze site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Weest u zich ervan bewust dat u daarmee akkoord gaat onder de voorwaarden van de aanbieders van de diensten waarop u klikt.

Cookies
Onze website maakt gebruik van Cookies.

Beveiliging
Wij nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. De website is voorzien van een SSL sleutel en daarmee worden alle gegevens versleuteld verstuurd. Directe toegang tot de database met gegevens is niet mogelijk.

Websites van derden
Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.