Warmtepompen, cv-ketels, badkamerrenovatie en installatietechniek

Wat geeft er nou een beter gevoel dan na uw regendouche op een warme vloer stappen en een warme handdoek om u heen slaan? Boots Haelen biedt u de ultieme badkamer sensatie met de modernste technieken, zoals vloerverwarming en design radiator. Boots Haelen verzorgt daarnaast service en onderhoud aan de installatietechniek, zodat u het ontspannen badkamer gevoel kunt behouden. Vraag naar de mogelijkheden.

CV installatie en onderhoud door Boots Haelen BV in Haelen

Warm water

Als specialist op het gebied van cv-installaties fungeert Boots Haelen BV al vele jaren als gewaardeerd partner voor aannemers en particulieren. Onze diensten variëren van ketelvervanging, (decor)radiatoren en vloerverwarming tot complete cv-installaties. Maar ook de nieuwste technieken bieden wij aan, zoals zonneboilers, warmtepompen en wandverwarming.

Werkplaats van Boots Haelen BV in Haelen

Service en onderhoud

Krijgt u het al benauwd als u denkt aan service en onderhoud van uw ketel? Naast leveren en installeren verzorgen wij ook onderhoud van uw nieuwe Cv-ketel. In het geval van storingen verrichten wij ook de reparatie van uw ketel uit. Kies een van de verschillende onderhoudscontracten. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Boots Haelen gebruikt Nefit warmtepompen

Nefit warmtepomp

Overal in onze omgeving is warmte aanwezig die onbruikbaar is omdat de temperatuur te laag is, bijvoorbeeld de buitenlucht. Met een Nefit Enviline warmtepomp is het echter mogelijk om deze warmte op een efficiënte manier op te waarderen naar een bruikbaar temperatuurniveau.

Waar een gewone pomp water van een laag naar een hoog niveau pompt, pompt een warmtepomp warmte van een lage naar een hogere temperatuur. Dan is de warmte bruikbaar en kan het bijvoorbeeld vloer- of wandverwarming van warmte voorzien. 

In onze showroom is een Nefit Enviline warmtepomp in werking te zien. 

Boots Haelen, een badkamer aanpassen in één dag

Materialen
Een selectie uit de beschikbare systemen zorgt ervoor dat wij werken met verschillende materialen zoals plaatstaal, kunststof en glas. Renoveren met tegelwerk hoort ook tot de mogelijkheden. Dit zorgt echter voor een langere renovatietijd.

Oude sanitairkleur
Is uw badkamer nog prima in orde, maar wilt u wel een nieuwe douchebak? Het plaatsen van een nieuwe douchebak in dezelfde kleur als uw huidige badkamer is geen probleem. De afwerking van de wand wordt aan het bestaande tegelwerk aangepast. 

Veilig voor iedereen!
Afhankelijk van de douchebak kunnen wij deze voorzien van een antislip behandeling. En om de veiligheid te vergroten kunnen we uw douche voorzien van een mooi zitje of handgreep. Zo kunnen ook ouderen of mindervaliden veilig douchen.

Ontspanning
Een badkamer renovatie is een goed moment om uw doucheplezier te vergroten. Zo vergroot u uw douchebeleving met een regendouche of douche met een dubbele kop. Of heeft u liever een stoomcabine? Boots Haelen adviseert u graag over hoe u uw ultieme badkamer gevoel kan bereiken.

Meer weten? Bel voor de mogelijkheden of een oplossing voor uw situatie.