Loading...

Keukenkranen

Wij bieden een ruim aanbod aan keukenkranen. Puur functioneel of een mooie design keukenkraan van Grohe? Je vindt het bij ons. Ook kun je bij ons terecht voor een breed scala aan kokend waterkranen.

Is jouw oude keukenkraan toe aan vervanging? Wij leveren diverse design keukenkranen van bekende merken zoals Grohe, Plieger, Tiger en Aquavive. Topkwaliteit, waar je jarenlang plezier aan beleeft. Ga je voor een klassieke tweegreepskraan of liever een moderne mengkraan met hendel? Wil je een keukenkraan met hoge of lage uitloop of toch een hangende wandkraan? Voor elke stijl hebben we een mooie, passende keukenkranen.

Een keukenkraan moet vooral gemakkelijk te bedienen zijn, maar kwaliteit is ook belangrijk bij uw keuze. Welke keukenkraan past het beste bij jou? Wij raden je aan om te kijken hoe je de kraan gebruikt. Een keukenkraan met hoge uitloop is bijvoorbeeld makkelijker bij het vullen van hoge pannen, terwijl keukenkranen met draaibare uitloop weer perfect zijn om snel te schakelen tussen twee wasbakken. Keukenkranen met uitneembare douchekop maken het mogelijk om zelfs de meest lastige hoekjes van je gootsteen te bereiken.

Nog meer gemak? Wij bieden een breed scala aan kokend waterkranen aan. U heeft dan direct op een veilige manier warm, heet, of kokend heet water tot uw beschikking. Omdat u, in tegenstelling tot met een theeketel of waterkoker niet méér gebruikt dan u nodig heeft, bespaart u nog energie ook. Als dat niet handig is.
Kom gerust eens kijken in onze showroom voor inspiratie. Komt u er zelf niet uit dan adviseren wij u graag.

Waarom kiest u voor Boots Haelen?

  • We zijn gediplomeerd en erkend.

  • We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren.

  • We zijn flexibel en staan bij storingen 7 dagen voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons op 0475-593096 of neem contact met ons op.