Loading...

Badkamer in één dag

Wij bieden oplossingen voor aanpassingen in uw badkamer die binnen één dag gerealiseerd zijn. Vaak kan er met kleine aanpassingen een verrassend resultaat geleverd worden.

Enkele voorbeelden zijn:

 • Regendouche
  Vergroot uw douchebeleving met een regendouche of douche met een dubbele kop.
 • Nieuwe douchebak
  Is uw badkamer nog prima in orde, maar wilt u wel een nieuwe douchebak? Het plaatsen van een nieuwe douchebak in dezelfde kleur als uw huidige badkamer is geen probleem. De afwerking van de wand wordt aan het bestaande tegelwerk aangepast.
 • Antislipbehandeling
  Afhankelijk van de douchebak kunnen wij deze voorzien van een antislip behandeling. En om de veiligheid te vergroten kunnen we uw douche voorzien van een mooi zitje of handgreep. Zo kunnen ook ouderen of mindervaliden veilig douchen. Veilig voor iedereen!
 • Douche-bad DUO
  Bijzonder in ons assortiment is bijvoorbeeld het douche-bad DUO van Kinedo. De DUO combineert een toegankelijke douche en een comfortabel bad. Een doorzichtige deur maakt het bad nagenoeg gelijkvloers toegankelijk. Mooi en érg makkelijk. Deze slimme en ruimtebesparende 2-in-1 oplossing past in bijna iedere badkamer. Vervangen van uw oude bad, of nieuw plaatsen doen we binnen 1 dag. Lekker snel. DUO beschikt over een vlakke bodem voor extra stabiliteit tijdens het douchen. Het ergonomisch nekkussen zorgt ervoor dat u zeer comfortabel ligt tijdens het baden. U kunt kiezen uit een voordeelpakket inclusief alle opties. Of u kunt uw DUO geheel naar wens zelf samenstellen.

Boots Haelen adviseert u graag over hoe u uw ultieme badkamer gevoel kan bereiken.
Meer weten? Bel voor de mogelijkheden of een oplossing voor uw situatie.

Waarom kiest u voor Boots Haelen?

 • We zijn gediplomeerd en erkend.

 • We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren.

 • We zijn flexibel en staan bij storingen 7 dagen voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons op 0475-593096 of neem contact met ons op.