Loading...

Waterinstallaties

Een waterinstallatie bestaat uit leidingen, fittingen, waterbehandelingstoestellen en andere materialen om leidingwater af te nemen en beschikbaar te stellen. Voorbeelden van producten die aangesloten kunnen worden op de waterinstallatie zijn: wastafels, wasmachines, sanitair, buitenkranen, douche en afwasmachines.

Bij het aanleggen en/of uitbreiden van een waterinstallatie wordt vastgesteld op welke punten zal de waterleiding moeten komen en wat zal eraan bevestigd moeten worden. Daarna wordt er gekeken of de leidingen op de bestaande aangesloten kunnen worden. Heeft u oud leidingwerk dat reparatie behoeft? Geen probleem. Wij repareren of renoveren het met alle liefde.

Ontharding van water
Hard water kan een behoorlijke hoeveelheid calcium en magnesium (hardheid mineralen) bevatten. Hierdoor lossen schoonmaakmiddelen en zeep moeilijk op. Dit kan leiden tot het verstoppen van leidingen. Naast het verhoogde risico op verstopte leidingen zorgt hard water voor kalkaanslag. De capaciteit van ketels, boilers en geisers kan hierdoor afnemen, wat weer leidt tot hogere stook- en onderhoudskosten. Kalkaanslag verkort de levensduur van producten zoals wasmachines en koffiezetapparaten. Een waterontharder kan uitkomst bieden. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Waarom kiest u voor Boots Haelen?

  • We zijn gediplomeerd en erkend.

  • We hebben de juiste kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren.

  • We zijn flexibel en staan bij storingen 7 dagen voor u klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel ons op 0475-593096 of neem contact met ons op.